Miel pe pat de sfecla rosie - RETETE CULINARE

Retete culinare » Fripturi, Preparate din carne » Miel pe pat de sfecla rosie

Miel pe pat de sfecla rosie

Ingrediente:

  • 12 cotlete de miel dezosate;
  • 2 sfecle rosii coapte;
  • 1 lingura hrean ras;
  • 4 felii de paine;
  • 50g unt;
  • 4 felii de jambon crud uscat;
  • 4 fire de rozmarin;
  • 4 fire de cimbru
  • 300g rosii mici , cherry

Mod de preparare:

Incingeti intr-o tigaie 50ml ulei si prajiti la foc iute cotletele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le pe un platou, presarati-le cu sare si piper. Puneti peste cotletele fierbinti firele de rozmarin si cimbru si acoperiti platoul cu un capac. Dati sfecla coapta si curatata de coaja , pe razatoarea mica , apoi amestecati-o cu hreanul.

Prajiti feliile de paine si , cat sunt fierbinti , ungeti-le cu un strat subtire de unt. Puneti pe fiecare de paine o felie de jambon, apoi peste aceasta puneti 2-3 linguri de amestec de sfecla cu hrean.

Peste sfecla puneti cate 3 cotlete de miel si deasupra acestora cate un fir de rozmarin, unul de cimbru si cate 2-3 rosii cheryy coapte. Serviti preparatul cald.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pachetele de miel cu verdeata Ingrediente: 1kg pulpa de miel; 4 leg. leurda; 2 leg. ceapa verde; 2 teline mici; 200g jambon […]
  • Stufat de miel Ingrediente: 1,5 Kg carne de miel cu os; 15 leg. ceapa verde; 15 leg. usturoi verde; 300 ml suc de […]
  • Miel in vin alb Ingrediente: 2 kg pulpa de miel; 200 g slanina afumata; 1 pahar vin alb; mujdei din 1 capatana […]
  • Sos de menta Ingrediente: 200g frunze verzi de menta; 1 lingurita frunze de patrunjel verde; 150g coniac; 150ml […]
  • Pulpa de miel la cuptor Ingrediente: 1 pulpa miel 4 cepe mari 2 capatani de usturoi 2-3 fire de rozmarin 4-5 frunze de […]

Comentarii: Miel pe pat de sfecla rosie

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player