Ingrediente:
- 12 cotlete de miel dezosate;
- 2 sfecle rosii coapte;
- 1 lingura hrean ras;
- 4 felii de paine;
- 50g unt;
- 4 felii de jambon crud uscat;
- 4 fire de rozmarin;
- 4 fire de cimbru
- 300g rosii mici , cherry
Mod de preparare:
Incingeti intr-o tigaie 50ml ulei si prajiti la foc iute cotletele cate 2-3 minute pe fiecare parte, apoi scoateti-le pe un platou, presarati-le cu sare si piper. Puneti peste cotletele fierbinti firele de rozmarin si cimbru si acoperiti platoul cu un capac. Dati sfecla coapta si curatata de coaja , pe razatoarea mica , apoi amestecati-o cu hreanul.
Prajiti feliile de paine si , cat sunt fierbinti , ungeti-le cu un strat subtire de unt. Puneti pe fiecare de paine o felie de jambon, apoi peste aceasta puneti 2-3 linguri de amestec de sfecla cu hrean.
Peste sfecla puneti cate 3 cotlete de miel si deasupra acestora cate un fir de rozmarin, unul de cimbru si cate 2-3 rosii cheryy coapte. Serviti preparatul cald.