Mini-Diplomat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Mini-Diplomat

Mini-Diplomat

Ingrediente:

  • 250 g smântână grasă foarte proaspăt;
  • 2 linguri de lapte;
  • 4 linguri de zahăr;
  • 100 g dulceaţă de coji de portocale;
  • un păhărel cu lichior de cafea;
  • 1 1/2 foi de gelatină;
  • frişcă;
  • pişcoturi;

Mod de preparare:

Se amestecă smântână, laptele şi zahărul şi se freacă până devin spumoase. Se taie cojile de portocale în bucăţi foarte mici şi se topeşte gelatina în cafeaua caldă. Se amestecă totul împreună cu cremă spumoasă şi lichiorul de cafea.

Se toarnă în forme mici care se dau la rece.

 

Se garnisesc cu frişcă şi servesc cu piscuri.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Briose Ingrediente: 4 ouă; 1 pahar cu zahăr; 1 1/2 pahar cu untdelemn; 2 1/2 pahare cu făină; coajă de […]
  • Cartofi cu cacao Ingrediente: 1 1/2 pahar cu lapte; 1 pahar cu zahăr; 1 pacheţel cu vanilie; 2 pahare cu nuci […]
  • Crema de lamaie Ingrediente: 2 pahare cu apă; 250 g zahăr; 8 foi de gelatină; 3 lămâi; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Sarlota de Fructe Ingrediente: 4 gălbenuşuri; 4 linguri de zahăr; 1/4 l lapte; un pahar cu zeamă de fructe; 250 g […]
  • Crema de lamaie II Ingrediente: 2 ouă; 50 de g zahăr pudră; 1/2 lămâi; 1 dl vin alb; 2 1/2 foi de […]

Comentarii: Mini-Diplomat

Copyright © 2010 - 2023 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player