Morcovi sote - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Morcovi sote

Morcovi sote

Ingrediente:

  • 800 g morcovi;
  • 60 g unt;
  • 10 g zahăr;
  • sare;

Mod de preparare:

Morcovii curăţaţi şi spălaţi, se dau prin răzătoare cu găuri mari, se pun într-o cratiţă cu unt, zahăr şi puţină sare şi se înăbuşă adăugându-se din când în când puţină apă caldă. Se ţin pe plită acoperiţi până se fierb bine morcovii.

Pentru a se obţine un gust mai plăcut, zahărul se caramelizează sperat, se stinge şi se pune în morcovi.

Se servesc ca garnitură.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Morcovi sote

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player