Musaca de ficat cu conopida - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Musaca de ficat cu conopida

Musaca de ficat cu conopida

Ingrediente:

  • 3 conopide;
  • 500 g ficat;
  • 2 linguri unt;
  • 1ceapa;
  • pesmet;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Se pune conopida in apa fierbinte cu putina sare, sa fiarba.

Se scurge apoi si se desface conopida in buchetele.

Ficatul se curata de pielita, se da prin masina de tocat si se prajeste in unt sau untdelemn, cu ceapa taiata mic.

Dupa ce amestecul s-a prajit destul, se adauga sare, piper si un ou batut.

Se ia o cratita, se unge cu unt si se aseaza un rand de conopida, un strat de ficat si deasupra un alt strat de conopida.

Se presara pesmet si bucatele de unt si se da la cuptor.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pui umplut Ingrediente 1 pui mare 150g ficat vitel 1 felie de paine 1 ou 1 ceapa mica 2 linguri de […]
  • Tocanita de ficat Mehedinteana Ingrediente: 1 kg ficat; 1/4 kg ceapa; O cana de vin (250 ml); O ceasca de bulion; Sare; […]
  • Curcan Umplut Ingrediente pentru un curcan de 4kg se face urmatoarea umplutura 250 g paine alba ficatul de […]
  • Ficat la gratar Ingrediente: 750 g ficat 50 g unt proaspat 1 praf de piper 1 lingurita de patrunjel tocat 1|2 […]
  • Ficat american Ingrediente: ficat de vaca sau de porc 6 bucati a cate 120g; unt(margarina) 60g; sunca 6 felii; 1 […]

Comentarii: Musaca de ficat cu conopida

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player