Muschi de porc impanat la gratar - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Muschi de porc impanat la gratar

Muschi de porc impanat la gratar

Ingrediente:

  • 0,900 kg muschi de porc;
  • 0,150 kg slanina afumata;
  • 0,030kg usturoi;
  • Cimbru;
  • Sare;
  • Piper;

Mod de preparare:

Se curata muschiul de vine si pielite, se spala si se portioneaza in 6 bucati. Se impaneaza cu ajutorul unui cutit cu felioare de slanina si catei de usturoi, se frige pe gratar bine incins si uns cu untura. Se serveste muschiul presarat cu cimbru sare si piper deasupra, iar drept garnitura cartofi prajiti si salata.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Muschi de porc impanat la gratar

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player