Nuci “pite” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Nuci “pite”

Nuci “pite”

Ingrediente:

  • 140 g unt;
  • 2 galbenusuri;
  • 100 g zahar;
  • 200 g faina;
  • coaja de lamaie;
  • vanilie;
  • jumate de pachet de praf de copt;
  • gem acrisor;

Mod de preparare:

Se framanta un aluat din cele indicate mai sus.

 Se inde in tava, se unge cu gem, apoi se prepara o crema din care din : 4 albusuri spuma. 100 g nuci macinate,200 g zahar pudra. Se  intinde peste gem si se coace la foc potrivit.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Inele cu nuci Ingrediente: 125 g unt; 2 linguri cu zahăr pudră; 1 linguriţă cu zeamă de lămaie; 2 ouă; 150 g […]
  • Prajitura cu piersici Ingrediente: 250 g faina; 125 g unt; o lingura cu apa; sare; 50 g unt; 100 g zahar pudra; 3 […]
  • Prajitura cu nuci Ingrediente: 1 pahar cu ulei; 1 pahar cu zahăr pudră; 5 ouă; 1 praf de vanilie; un varf de cuţit […]
  • Prajitura cu gem de caise Ingrediente: 200 g margarina; 200 g zahăr; 200 g smantană; 2 oua; 1 linguriţă cu […]
  • Sarlota de banane Ingrediente: 24 de biscuiti; 4 banane; 2 cesti cu crema de cafea; [ad#ad-1] Mod de […]

1 Comment

  1. Bella says:

    As recomanda daca se poate sa fie adaugate si pozele pentru a sti ce facem

Comentarii: Nuci “pite”

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player