Ochiuri romanesti - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Ochiuri romanesti

Ochiuri romanesti

Ingrediente:

  • 5 g oţet;
  • 10 g unt;
  • sare;

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert potrivita de sare si oţet. Când apa începe sa fiarbă, se sparg ouăle in apa in aşa fel, încât sa nu se puna unul peste altul. Se tine in apa clocotita pana se coagulează albuşul. Se scoate cu spumiera scurgându-se bine de apa. Se pun pe o farfurie calda, fie pe o garnitura pregătită dinainte fie numai opărite cu unt topit cald.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Tabbouleh cu fistic si fructe uscate Ingrediente: 200 g bulgur zdrobit; 100 g fistic nesărat; 100 g prune uscate; 100 g caise […]
  • Rosii umplute cu orez   Ingrediente: roşii; orez; sare; ulei; sos de roşii; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se […]
  • Taitei din orez cu fasole verde Ingrediente: 200 g tăiţei din orez; 200 g fasole verde fideluta, feliata; un ardei gras roşu; 2 […]
  • Racituri de pasare Ingrediente: o pasare (aprox. 1 kg); 2-3  litri de apa (dupa timpul cat trebuie sa fiarba […]
  • Miel cu ciuperci Ingrediente: 750 g carne miel; 400 g ciuperci; 7 linguri de unt sau untura; 7 cepe mici; 1 […]

Comentarii: Ochiuri romanesti

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player