Omleta taraneasca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Omleta taraneasca

Omleta taraneasca

Ingrediente:

  • 5 oua;
  • 1 lingura untura sau unt;
  • 4 fire de ceapa verde, taiata marunt;
  • 1 legatura de marar si patrunjel verde tocat;
  • 2 linguri de smantana;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare:

Ouale se sparg intr-o farfurie adanca, se adauga ingredientele de mai sus (in afara de untura) si se bat bine cu furculita.

Se toarna in untura incinsa.

Se coace pe ambele parti si se serveste imediat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Omleta cu Spanac Ingrediente: -6 oua -50 g parmezan ras -4 linguri lapte -250 g spanac proaspat -30-50 g bacon […]
  • Omleta cu mere Ingrediente: 4 mere mijlocii; 1 lingură unt; 4 linguri făină; 4 ouă; 2 linguri zahăr; 1 ceaşcă […]
  • Pateu de ficat cu ciuperci Ingrediente: 1 cutie mare cu pateu de ficat; 200 g unt sau margarina; 300 g ciuperci curatite si […]
  • Ciuperci umplute la rece Ingrediente: 600 g ciuperci; 2 pahare ulei; 1-2 linguri patrunjel verde […]
  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]

Comentarii: Omleta taraneasca

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player