Ingrediente:
- carcase de oua (forme asemanatoare oualelor, dar de plastic);
- 300 g ciocolata (bucati);
- 50 g unt de cacao;
- sirop de porumb;
- zahar brun;
- alune;
- caise turcesti;
- 200 g ciocolata cu alune;
- coji de lamaie rase.
Mod de preparare:
Intr-un castron adaugam si amestecam cu o lingura de lemn bucatile de ciocolata, untul de cacao, siropul de porumb si zaharul. Apoi adaugam alunele impreuna cu caisele (tocate marunt) si presaram peste compozitia obtinuta cojile de lamaie rase.
Lasam compozitia un timp pana isi face "damblaua", iar apoi adaugam continutul in acele carcase de oua.
Nu este fotografie sau nu o vad eu?
La final vor fi ceva de forma oului Kinder?
Din pacate la aceasta reteta nu avem fotografii. Da, forma finala trebuie sa fie de genul unui ou kinder.
Numai bine!
Corect Ottika 😀
As incerca si eu sa fac oua de ciocolata, dar imi lipsesc din reteta siropul de porumb si untul de cacao.