Paine prajita cu legume si branza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Paine prajita cu legume si branza

Paine prajita cu legume si branza

Ingrediente:

  •  1 lingura ulei de masline;
  •  1 catel usturoi zdrobit;
  •  1 ceapa mare rosie taiata sferturi;
  •  225 g ciuperci, taiate felii;
  •  175 g frunze spanac;
  •  4 felii groase de paine alba;
  •  125 g branza, maruntita;

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul foarte bine. Se infierbanta uleiul intr-o tigaie mare si apoi, se caleste ceapa si usturoiul pana ce se inmoaie. Apoi, se adauga ciupercile si se mai prajesc alte 3 sau 4 minute, dupa care se adauga spanacul si se inabuseste pana se inmoaie si scade un pic.

Se prajeste painea si se pune amestecul de legume peste paine,si apoi se asezoneaza cu sare si piper. La final, se acopera cu branza si se da la cuptor pana ce branza se inmoaie si se topeste.

Se serveste imediat ce se scoate din cuptor.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Mujdei tare Ingrediente:   2-4 catei usturoi romanesc 3-5 linguri Ulei sare piper Mod de preparare: Se […]
  • Chiftelute cu sos de smantana Ingrediente: chiftele: carne de vaca 300g; carne de porc 300g; slanina afumata 50g; 1 […]
  • Budinca de peste Ingrediente: peste (de preferat cod) 1kg; chifle inmuiate in lapte 2; 4 oua; 200g cascaval […]
  • Mancare cu Hiribi Ingrediente: 200g hiribi (manatarci) 4 cepe mijlocii 1 lingurita de faina 1 lingura de […]
  • Cartofi cu sos de smantana Ingrediente: 1kg cartofi; 5 linguri cu ulei; piper alb; sare; chimen […]

Comentarii: Paine prajita cu legume si branza

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player