Papanasi Fierti - RETETE CULINARE

Retete culinare » Papanasi, Pizza si aluaturi » Papanasi Fierti

Papanasi Fierti

Ingrediente:

  • 0,500 kg branza de vaci;
  • 4 oua;
  • 2 linguri de unt;
  • 0,150 kg faina;
  • Cat cere cola;
  • O ceasca de pesmet;
  • 2 linguri de ulei;

Mod de preparare:

Se framanta bine branza de vaci cu oua, faina si sare. Se face un sul care se taie felii. Fiecare felie se gaureste cu degetul si se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Se servesc fierbinti cu unt topit si pemet prajit deasupra sau doar cu smantana.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Papanasi fierti Ingrediente: 200g faina; 250g branza de vaci; sare; zahar; 3 ora; 100g unt; 150g […]
  • Papanasi dietetici Ingrediente: 200 g de branza de vaci; 2 oua; 4 linguri de gris; coaja rasa de la o […]
  • Papanasi prajiti Ingrediente: 600 g brânză de vacă; 200 g făină; 3 ouă; 100 g zahăr; 100 ml ulei; 300 g […]
  • Coltunasi cu gem Ingrediente: 250 g făină; 2 ouă; 100 g lapte; 60 g unt; pesmet; gem; zahăr […]
  • Placinta cu mere Ingrediente: 600 g de faina; 8 linguri cu apa; 1 ½ pachet de margarina; sare; 1 kg de […]

1 Comment

  1. Mirela says:

    Papanasii fierti sunt usor de facut si mai usori decat cei prajiti.

Comentarii: Papanasi Fierti

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player