Papanasi fierti - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert, Prajituri » Papanasi fierti

Papanasi fierti

Ingrediente:

  • 200g faina;
  • 250g branza de vaci;
  • sare;
  • zahar;
  • 3 ora;
  • 100g unt;
  • 150g smantana

Mod de preparare:
Se pune la foc intr-un vas o jumatate de pahar cu apa, 40g unt, zahar si sare si, cand fierb, se mai pun 120g faina. Se amesteca rapid, se pun ouale, unul cate unul, apoi branza bine stoarsa si inca 2 linguri de faina. Separat se pune la fiert apa cu putina sare si cand clocoteste se pun papanasii care se fac cu 2 linguri de metal. Se fierb 10 minute la foc mic, se scot, se pun pe un platou si se presara cu unt. Separat se serveste smantana.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Papanasi Fierti Ingrediente: 0,500 kg branza de vaci; 4 oua; 2 linguri de unt; 0,150 kg faina; Cat cere […]
  • Papanasi dietetici Ingrediente: 200 g de branza de vaci; 2 oua; 4 linguri de gris; coaja rasa de la o […]
  • Papanasi prajiti Ingrediente: 600 g brânză de vacă; 200 g făină; 3 ouă; 100 g zahăr; 100 ml ulei; 300 g […]
  • Prajitura cu mere Ingrediente: 400 gr făină; 1 plic praf de copt; 200 gr margarina; 200 gr zahăr; 3 plicuri zahăr […]
  • Braduti de Craciun Ingrediente: Pentru  aluat: 250 gr miere de albine 120 gr zahar 70 gr rama (unt) 60 gr […]

Comentarii: Papanasi fierti

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player