Papanasi prajiti - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Pizza si aluaturi » Papanasi prajiti

Papanasi prajiti

Ingrediente:

  • 600 g brânză de vacă;
  • 200 g făină;
  • 3 ouă;
  • 100 g zahăr;
  • 100 ml ulei;
  • 300 g smântâna;
  • bicarbonat;
  • sare;

Mod de preparare:

Se stoarce bine brânză de vacă, să nu aibă zer, se amestecă bine apoi se adăuga albuşuri bătute spumă cu o parte din zahăr.

Se împarte în bucăţi care se dau prin făină, se rotunjesc, se turtesc şi se prăjesc în ulei fierbinte pe foc potrivit fără să se ardă. Când sunt gata, se ţin 5-10 minute în cuptor cu uşa deschisă puşi pe o cărămidă.

Se servesc pudraţi cu zahăr şi cu smântână pe deasupra.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Papanasi dietetici Ingrediente: 200 g de branza de vaci; 2 oua; 4 linguri de gris; coaja rasa de la o […]
  • Papanasi Fierti Ingrediente: 0,500 kg branza de vaci; 4 oua; 2 linguri de unt; 0,150 kg faina; Cat cere […]
  • Papanasi fierti Ingrediente: 200g faina; 250g branza de vaci; sare; zahar; 3 ora; 100g unt; 150g […]
  • Friganele din aluat  Ingrediente: 1 ou; 3 linguri făină; 1/2 ceaşcă lapte; sare; 2 linguri […]
  • Biscuiti arlechin Ingrediente: ½ kg făină; 1 praf de copt; 2 ouă; zahăr vanilat; 150 g zahăr pudră; 250 g […]

Comentarii: Papanasi prajiti

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player