Marmelada de dovleac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Marmelada de dovleac

Marmelada de dovleac

Ingrediente:

  • 2 kg dovleac
  • 1 kg zahar
  • 1 lamaie
  • vanilie

Mod de preparare:

Se curata dovleacul de coaja, de seminte si de filamente. Se taie in bucati mici si se pune sa fiarba intr-o oala cu apa rece care sa-l cuprinda bine, pana ce se sfarma usor intre degete. Se adauga zaharul, vanilia, si lamaia taiata cu coaja cu tot. Se lasa sa fiarba pana se leaga si se pune calda, in borcane.

Pfota buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Turta dulce cu marmelada Ingrediente: 1/4 kg marmeladă; 150 g zahăr pudră; 2 ouă; 4 linguri cu ulei; 1 pahar cu […]
  • Placintele cu marmelada Ingrediente: 1 pahar de faina; 3 linguri de unt; 3-4 linguri de apa; 1 lingura de rom; 1 lingura […]
  • Crema de cozonac Ingrediente 300g cozonac sirop de zahar cafea sau cacao sau marmelada   Pentru […]
  • Boules de neige Ingrediente: 3 ouă; 1/2 l lapte; o lingură de cafea tare; 5 linguri de zahăr pudră; praf de […]
  • Pilaf dobrogean Ingrediente: 200 g orez; 3 cesti cu apa; 4 rosii; 2 cepe; 5 ardei grasi; 1 legatura patrunjel […]

Comentarii: Marmelada de dovleac

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player