Papricas de pui - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Papricas de pui

Papricas de pui

Ingrediente

  • 2 pui mijlocii
  • 2 cepe
  • 1 lingura de untura
  • 1 lingura de faina
  • 1lingurita de boia de ardei
  • 1 lingura de bulion
  • sare

Mod de preparare

Puiul taiat bucati se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura.

Se pune sare.Prajim separat in untura ceapa tocata marunt,adaugam faina si o lingurita de boia de ardei.

Stingem cu o ceasca de apa amestecata cu bulion.

Facem un sos potrivit de gros, in care asezam bucatile rumenite de pui.

Dam la cuptor o jumatate de ora.Servim cu galuste de faina.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Papricas de pui

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player