Papricas de vitel - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Papricas de vitel

Papricas de vitel

Ingrediente:

  • 1 kg carne
  • 3 cepe mijlocii
  • 2 ardei grasi
  • 1 lingura de faina
  • 1 lingura de boia de ardei
  • 1|2 lingura de bulion
  • 2 linguri de untura
  • sare

Pentru galuste:

  • 1 lingura de unt sau untura
  • 1 ou
  • 2 linguri de faina
  • 1 lingura de apa
  • sare

Mod de preparare:

Se pune carnea sa se prajeasca cu ceapa taiata felii subtiri. Cand ceapa s-a ingalbenit, se adauga faina, putina boia de ardei si  bulionul subtiat cu apa. Se pune zeama de carne sau apa atat cat sa acopere carnea. Se da la cuptor sa fiarba acoperit. Se serveste cu galuste de faina.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Papricas de pui Ingrediente 2 pui mijlocii 2 cepe 1 lingura de untura 1 lingura de faina 1lingurita de boia […]
  • Papricas de iepure Ingrediente: 1 iepure; 1 lingură untură; 3 cepe mari; 100 g slănină; 2 ceşti zeamă de carne; 1 […]
  • Telina cu carne Ingrediente: 400 g carne de vaca sau de pasare; 1 kg telina; 3-4 linguri de ulei sau 1 lingura de […]
  • Tocanita de berbec cu cartofi Ingrediente: 1 kg came de berbec (spata); 2 linguri untura; 2 ardei grasi; 1 […]
  • Miel cu spanac Ingrediente: 800 g carne de miel; 2 linguri untura; 1 kg spanac; 1 ceapa; 1 lingura faina; 1-2 […]

Comentarii: Papricas de vitel

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player