Parfe cu Frisca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Parfe cu Frisca

Parfe cu Frisca

Ingrediente:

  • 300 g frişcă;
  • 2 linguriţe de nescafe;
  • 10-20 stafide;

Mod de preparare:

Stafidele se spală şi se ţin 10-20 de minute în  rom sau coniac.

Se amestecă uşor frişcă cu nescafe-ul, se adaugă stafidele, se aşează tăviţe şi se dau la condensator.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Parfe cu Nescafe II Ingrediente: o lingură de nescafe; o lingură de lapte praf; o lingură de zahăr; o lingură de […]
  • Parfe Expres   Ingrediente: o ceaşcă de caimac de lapte îndulcit; 1/4 l cafea; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Parfe de Nescafe Ingrediente: 2 gălbenuşuri; 100 g zahăr pudră; 400 g frişca; 2 linguri de nescafe; 200 g […]
  • Glazura pe baza de alcool Ingrediente: 125 g zahăr pudră; 1/2 dl apă; un păhărel cu rom sau […]
  • Crema moca II   Ingrediente: 2 linguriţe de cafea; 100 g cacao; 4 ouă; 800 g unt; 3 linguri de […]

Comentarii: Parfe cu Frisca

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player