Parfe cu Frisca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Parfe cu Frisca

Parfe cu Frisca

Ingrediente:

  • 300 g frişcă;
  • 2 linguriţe de nescafe;
  • 10-20 stafide;

Mod de preparare:

Stafidele se spală şi se ţin 10-20 de minute în  rom sau coniac.

Se amestecă uşor frişcă cu nescafe-ul, se adaugă stafidele, se aşează tăviţe şi se dau la condensator.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Parfe cu Nescafe II Ingrediente: o lingură de nescafe; o lingură de lapte praf; o lingură de zahăr; o lingură de […]
  • Parfe Expres   Ingrediente: o ceaşcă de caimac de lapte îndulcit; 1/4 l cafea; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Parfe de Nescafe Ingrediente: 2 gălbenuşuri; 100 g zahăr pudră; 400 g frişca; 2 linguri de nescafe; 200 g […]
  • Bomboane Simple Ingrediente: 8 linguri de zahăr; 5 linguri de unt; un pahar de cafea foarte tare; un pahar de […]
  • Corabioare II Ingrediente: 400 g faina; 300 g unt; 250 g zahar; vanilie; sare; [ad#ad-1] Mod preparare […]

Comentarii: Parfe cu Frisca

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player