Parfe de Nescafe - RETETE CULINARE

Retete culinare » Desert » Parfe de Nescafe

Parfe de Nescafe

Ingrediente:

  • 2 gălbenuşuri;
  • 100 g zahăr pudră;
  • 400 g frişca;
  • 2 linguri de nescafe;
  • 200 g frişcă;

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zăhărelul până se albesc, apoi se adaugă nescafeul, se freacă bine şi la urmă se incorporează frişcă.

Se pune la îngheţat până a doua zi.

Se serveşte cu garnitură de frişcă.

Se poate prepara şi fără gălbenuşuri.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Parfe cu Nescafe II Ingrediente: o lingură de nescafe; o lingură de lapte praf; o lingură de zahăr; o lingură de […]
  • Parfe Expres   Ingrediente: o ceaşcă de caimac de lapte îndulcit; 1/4 l cafea; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Parfe cu Frisca Ingrediente: 300 g frişcă; 2 linguriţe de nescafe; 10-20 stafide; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Chec cu nescafe Ingrediente: 3 ouă; 100 g unt; 250 g zahăr; 250 g făină; ½ ceasca cu lapte călduţ; 1 […]
  • Budinca de branza de vaca Ingrediente: 400 g brânză de vacă; 150 g unt; 6 ouă; 50 g făină; [ad#ad-1] Mod de […]

Comentarii: Parfe de Nescafe

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player