Parfe Expres - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Parfe Expres

Parfe Expres

 

Ingrediente:

o ceaşcă de caimac de lapte îndulcit;

1/4 l cafea;

Mod de preparare:


Se amestecă caimacul îndulcit cu cafeaua călduţă. Când amestecul este omogen şi răcorit, se varsă în tăviţe şi se pune refrigerator.

Se serveşte în cupe cu ţigle sau orice fursec.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Parfe cu Frisca Ingrediente: 300 g frişcă; 2 linguriţe de nescafe; 10-20 stafide; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Parfe cu Nescafe II Ingrediente: o lingură de nescafe; o lingură de lapte praf; o lingură de zahăr; o lingură de […]
  • Parfe de Nescafe Ingrediente: 2 gălbenuşuri; 100 g zahăr pudră; 400 g frişca; 2 linguri de nescafe; 200 g […]
  • Budinca de branza de vaci cu stafide Ingrediente: 500 g branza de vaci; 5 oua; 2 linguri de gris; 1 lingura de unt; 100 g […]
  • Inele cu nuci Ingrediente: 125 g unt; 2 linguri cu zahăr pudră; 1 linguriţă cu zeamă de lămaie; 2 ouă; 150 g […]

Comentarii: Parfe Expres

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player