Parjoale moldovenesti - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Ingrediente:

  • 600 g carne;
  • 1 ou;
  • 1 felie de franzela;
  • 1 ceapa;
  • usturoi;
  • marar;
  • sare;
  • piper;
  • pesmet;
  • untura sau ulei.

Mod de preparare:

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu ceapa putin inabusita, usturoiul si miezul de paine muiat in apa si stors.

Se adauga oul, sarea, piperul si verdeata. La carnea de vaca se adauga o lingura de ulei.

Din aceasta compozitie se ia o cantitate cat marimea unui ou mai mare. Cu palmele udate in apa se da forma ovala, se trec prin pesmet si se prajesc in untura sau ulei incins.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Gaina rasol Ingrediente: 1 gaina de 1kg 4L apa zarzavat de supa sare Mod de preparare: Se alege o gaina […]
  • Oua la ceasca cu ciuperci Ingrediente: 10 oua; unt 80 g; ciuperci proaspete 200 g; ceapa 50 g; ulei 50 ml; piper 2 […]
  • Pateuri cu ciuperci si ou Ingrediente: 300 g aluat frantuzesc; 100 g sunca sau limba fiarta; 2 oua rascoapte; 100 g […]
  • Rosii umplute Ingrediene 12 rosii frumoase 400 g carne de vitel 50 g slanina fiarta 3 linguri de pesemet 1 […]
  • Cornulete cu carnati Ingrediente: 400 g carnati(mai subtiri) 100 ml ulei 150 g faina 100 g branza de vaci 100 g unt […]

Comentarii: Parjoale moldovenesti

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player