Pasca cu ciocolata - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Pizza si aluaturi » Pasca cu ciocolata

Pasca cu ciocolata

Ingrediente:

  • 400 g aluat de cozonac;

Umplutura:

  • 6 oua;
  • 150 g zahar;
  • vanilie sau zahar vanilat;
  • 50 g cacao;
  • 3 linguri de lapte;

Mod de preparare:

Se aseaza aluatul in tava, la fel ca pentru pasca cu smantana.

Umplutura se face in felul urmator: se freaca bine galbenusurile cu zaharul pisat si cu o bucatica de vanilie. C

and galbenusurile sunt ca o crema se adauga 50 g de cacao, inmuiata in 2 linguri de lapte.

Se amesteca totul bine si la sfiarsit se pun albusurile spuma. Se toarna umplutura peste aluatul din tava, se presara deasupra migdale curatite si taiate in lung; se da la cuptor, cam trei sferturi de ora.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pasca cu branza zburata Ingrediente: 400 g aluat de cozonac; Umplutura: 4 I lapte; 100 g unt proaspat; 100 g zahar […]
  • Pasca cu branza de vaci Ingrediente: 400 g aluat de cozonac; Umplutura: 500 g branza de vaci; 3 oua; 100 g […]
  • Pasca cu smantana Ingrediente: 400 g aluat de cozonac (pentru o pasca mijlocie); unt pentru uns tava; Umplutura: […]
  • Friganele din aluat  Ingrediente: 1 ou; 3 linguri făină; 1/2 ceaşcă lapte; sare; 2 linguri […]
  • Paleuri ieftine Ingrediente: 2 ouă; 2 ceşcuţe de cafea cu zahăr pudră; coajă rasă da la o lămaie; 2 ceşcuţe cu […]

Comentarii: Pasca cu ciocolata

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player