Pasta de branza cu culoare roza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Pasta de branza cu culoare roza

Pasta de branza cu culoare roza

Ingrediente:

  • 400 g branza telemea;
  • 100 g smantana;
  • 6-10 g boaia de ardei;

Mod de preparare:

Daca branza de telemea este prea sarata se poate desara tinandu-se o ora in lapte dulce, apoi se scurge si se trece prin sita.

Pentru a se da culoarea rosie se foloseste boaia de ardei dulce cu culoare frumoasa. Smantana se adauga numai daca pasta este prea groasa.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pasta de masline Ingrediente: 300 g măsline; 100 g pâine; 200 g untdelemn; 50 g ceapă; zeamă de […]
  • Pasta de masline cu susan Ingrediente: 250 g măsline fără sâmburi; 2 linguri ulei de măsline extravirgin; 100 g […]
  • Pasta de fasole boabe Ingrediente: 500 g boabe fasole; un morcov mic; o ceapă; o felie de ardei gras; un litru […]
  • Pasta de urda cu marar Ingrediente: 500 g urdă; 50-100 g smântână groasă; 2-3 linguri de mărar tăiat […]
  • Pasta de sunca Ingrediente: 400 g şunca; 100 g unt; 30 g rom; piper; sare; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se […]

Comentarii: Pasta de branza cu culoare roza

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player