Pasta de branza de oaie, picanta cu chimen - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Pasta de branza de oaie, picanta cu chimen

Pasta de branza de oaie, picanta cu chimen

Ingrediente:

  • 300-400 g vrabza de oaie;
  • 5-10 g boia;
  • 1-2 g chimen pisat;
  • 50 g ceapa rasa pe rozatoare;

Mod de preparare:

Se amesteca bine toate componenetele. Din aceasta compozitie se pot obtine 2 sau 3 culori, daca , de la inceput,nu se pune boia. Se imparte compozitia in trei. O parte sa ramana alba, a doua parte cu boia, iar restul compozitiei se adauga cateva frunze de ceapa verde sau marar tocat marunt. Se potriveste de sare.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Pasta de branza de oaie, picanta cu chimen

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player