Pasta de ciuperci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Pasta de ciuperci

Pasta de ciuperci

Ingrediente:

  • 300g ciuperci ( de preferat Pleurotus );
  • 2 cepe;
  • 10 nuci;
  • 2 foi dafin;
  • 2 catei de usturoi;
  • 4 linguri de ulei;
  • sare si piper dupa gust;

Mod de preparare:

Spala ciupercile si toaca-le marunt. Ceapa, se curatata si spalata, toac-o cubulete.

Pune uleiul la incins si adauga mai intai ceapa, apoi ciupercile, sarea, foile de dafin si piperul. Lasa sa scada, amestecand mereu. Intre timp toaca nuca bucatele, dar nu marunt. Cand ciupercile au scazut bine, adauga usturoiul pisat fin si nucile, amesteca pentru a amortiza gusturile si scoate foile de dafin.

Serveste aceasta pasta calda sau rece, pe paine proaspata ori lipie.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Mancare de ciuperci cu smantana Ingrediente: 400 g ciuperci; 1 lingura untura sau 2 linguri ulei; 2 cepe mari; 1/2 ceasca mare cu […]
  • Salata de naut Ingrediente: 1 cana cu caut; 100g masilne; 2 rosii potrivite; 1 ceapa; 1 leg. patrunjel; 2 […]
  • Mancare de ciuperci cu masline Ingrediente: 500 g ciuperci; 200 g măsline negre fără sâmburi; 2 dovleci verzi; un ardei […]
  • Chec cu nuca si scortisoara Ingrediente: 12 linguri cu ulei; 14 linguri cu apa; 14 linguri cu zahar; 18 linguri cu faina; 1 […]
  • Pasta din mezeluri Ingrediente: 300 g parizer, polonez, salam Italian etc.; 100 g unt sau margarina; 1-2 oua […]

Comentarii: Pasta de ciuperci

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player