Pasta de naut - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Pasta de naut

Pasta de naut

Ingrediente:

  • 250g naut;
  • 2 linguri cu tahina (pasta de susan);
  • 1 lamaie;
  • 4 catei de usturoi;
  • 5 linguri cu ulei de masilne;
  • sare;

Mod de preparare:

Fierbe de seara nautul intr-o apa si apoi lasa-l peste noapte in aceea apa. Dimineata, scurge-l si pune-l din nou la fiert in vreo 3-4 ape, la foc iute !

Cand nautul este moale, scurge-l si pastreaza putina zeama. Paseaza boabele de naut, adauga pasta de susa, usturoiul pisat, sarea si drege totul cu zeama de la o lamaie, dupa gust.

Freaca pasta cu uleiul si,daca ti se pare prea tare, mai adauga putin din zeama in care a fiert nautul.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]
  • Mancarica de vinete Ingrediente: 2 vinete; 3-4 ardei copti din congelator; 3 cepe; 1/2 cutie cu rosii in bulion; 4 […]
  • Risoto cu ficatei Ingrediente: 600 g de ficat de pasare; 150 g orez; 100 g ceapa; 50 g telina; 50 g morcov; 100 […]
  • Ardei umpluti cu carne Ingrediente: 10-12 ardei; 300 g carne tocata; 1 ceapa; 4 linguri de orez; 2 linguri […]
  • Cartofi cu sos de smantana Ingrediente: 1kg cartofi; 5 linguri cu ulei; piper alb; sare; chimen […]

Comentarii: Pasta de naut

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player