Pasta de sardele cu branza de vaci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Pasta de sardele cu branza de vaci

Pasta de sardele cu branza de vaci

Ingrediente:

  • 200 g branza de vaci;
  • 50 g unt;
  • 1 cutie mica de sardele;
  • sare;
  • piper.
  • ceapa tocata dupa gust

Mod de preparare:

Sardelele se zdrobesc bine cu furculita si se amesteca cu branza de vaci si untul frecat spuma, adaugand treptat si uleiul de la sardele, apoi sarea si piperul dupa gust.

Ceapa tocata marunt poate fi servita si separat.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Batoane din branza de vaci Ingrediente: 200 g de brânză de vaci; 40 g de cascaval; 200 g de făină; 200 g de unt; 1 […]
  • Pateu de ficat cu ciuperci Ingrediente: 1 cutie mare cu pateu de ficat; 200 g unt sau margarina; 300 g ciuperci curatite si […]
  • Mazare verde cu carne Ingrediente: 500 g carne de vitel sau pasare; 1 lingura untura (ulei); 1 ceapa; 1 lingura bulion […]
  • Mancarica de vinete Ingrediente: 2 vinete; 3-4 ardei copti din congelator; 3 cepe; 1/2 cutie cu rosii in bulion; 4 […]
  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]

Comentarii: Pasta de sardele cu branza de vaci

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player