Pasta de sunca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Pasta de sunca

Pasta de sunca

Ingrediente:

  • 400 g şunca;
  • 100 g unt;
  • 30 g rom;
  • piper;
  • sare;

Mod de preparare:

Se trece şunca prin maşina de tocat de două ori. Se spumează untul, apoi se amestecă împreuna , se adaugă romul, sarea şi piperul după gust, după care se pun într-un castron şi cu o lingură de lemn se bat până ce pasta devine omogenă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Unt cu pasta de sunca Ingrediente: 150 g sunca; 150 g unt; 1 lingurita  de mustar; sare. [ad#ad-1] Mod de […]
  • Pasta de ficat cu aspic Ingrediente: 600 g ficat de port; 200 g unt; 100 g untdelemn; 100 ml smântână; 30 ml […]
  • Pasta de fasole boabe Ingrediente: 500 g boabe fasole; un morcov mic; o ceapă; o felie de ardei gras; un litru […]
  • Pasta de masline Ingrediente: 300 g măsline; 100 g pâine; 200 g untdelemn; 50 g ceapă; zeamă de […]
  • Pasta de masline cu susan Ingrediente: 250 g măsline fără sâmburi; 2 linguri ulei de măsline extravirgin; 100 g […]

Comentarii: Pasta de sunca

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player