Pastrav cu smantana - RETETE CULINARE

Retete culinare » Peste, Preparate din carne » Pastrav cu smantana

Pastrav cu smantana

Ingrediente:

  • 3 pastravi;
  • 2 linguri de faina alba;
  • 500 gr smantana
  • 3 catei usturoi;
  • patrunjel;

Mod de preparare:

Se curata pastravul, se condimenteaza cu sare si putin busuioc, se incinge uleiul. Se da pastravul prin faina si se pune la prajit. Cand este aproape gata se toarna peste el smantana si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Se striveste usturoiul si la mai lasa la fiert inca 1 minut. Se ia de pe foc si se aseaza in farfurie si se pune patrunjel tocat pe deasupra. Se serveste cu mamaliguta calda.

Este o delicatesa, merita sa incercati. Pofta buna.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Patrav prajit Ingrediente: 1 kg peste; ulei; faina; sare; piper; lamaie; mujdei de […]
  • Pastrav la gratar Ingrediente: 1,500 kg pastravi 1 lingura de ulei sau unt sare lamaie [ad#ad-1] Mod de […]
  • Pastravi la gratar Ingrediente 150 g pastrav 1 lingura de ulei sare lamaie [ad#ad-1] Mod de preparare Curatam […]
  • Pastrav Rasol Ingrediente: 1 pastrav de 1.500kg 1 ceapa zarzavat de supa 1 paharel de otet 2 l apa 1 frunza […]
  • Peste la cuptor Ingrediente: 1.5kg peste; 1 lingura faina; 1 lingura unt; 2 cesti zeamal 2 linguri branza […]

1 Comment

  1. costin says:

    O mancare usor de gatit, usoara si foarte gustoasa. Pastravul foarte gustos si care se face foarte usor si pe gratar. Aceasta reteta poti sa o faci pentru familie sa chiar si pentru o cina intima. Pastravul ramane intotdeauna o alegere excelenta indiferent de ocazie.

Comentarii: Pastrav cu smantana

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player