Ingrediente:
- 3 pastravi;
- 2 linguri de faina alba;
- 500 gr smantana
- 3 catei usturoi;
- patrunjel;
Mod de preparare:
Se curata pastravul, se condimenteaza cu sare si putin busuioc, se incinge uleiul. Se da pastravul prin faina si se pune la prajit. Cand este aproape gata se toarna peste el smantana si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Se striveste usturoiul si la mai lasa la fiert inca 1 minut. Se ia de pe foc si se aseaza in farfurie si se pune patrunjel tocat pe deasupra. Se serveste cu mamaliguta calda.
Este o delicatesa, merita sa incercati. Pofta buna.
O mancare usor de gatit, usoara si foarte gustoasa. Pastravul foarte gustos si care se face foarte usor si pe gratar. Aceasta reteta poti sa o faci pentru familie sa chiar si pentru o cina intima. Pastravul ramane intotdeauna o alegere excelenta indiferent de ocazie.