Pastrav la gratar - RETETE CULINARE

Retete culinare » Peste, Preparate din carne » Pastrav la gratar

Pastrav la gratar

Ingrediente:

  • 1,500 kg pastravi
  • 1 lingura de ulei sau unt
  • sare
  • lamaie

Mod de preparare:

Se curata pastravii, se spala, se sareaza si se usuca intr-o carpa. Se ung cu unt sau ulei, se invelesc fiecare intr-o hartie alba, de preferinta cu hartie pergament si se frig pe gratar, la foc nu prea mare. Cand sunt gata se scot din hartie. Se servesc cu lamaiile.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pastrav la gratar Ingrediente: 1,500kg pastravi 1 lingura de ulei sare lamaie Mod de preparare: Se curata […]
  • Patrav prajit Ingrediente: 1 kg peste; ulei; faina; sare; piper; lamaie; mujdei de […]
  • Pastrav cu smantana Ingrediente: 3 pastravi; 2 linguri de faina alba; 500 gr smantana 3 catei […]
  • Scrumbii la gratar Ingrediente: 1,500kg scrumbii 1 lingura de ulei sare lamaie Mod de preparare: Se curata […]
  • Homar cu spaghete Ingrediente: 2 homari; o punga de spaghete; o cana de vin alb; 3 catei de usturoi; rosii […]

Comentarii: Pastrav la gratar

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player