Pastravi rasol - RETETE CULINARE

Retete culinare » Peste, Preparate din carne » Pastravi rasol

Pastravi rasol

Ingrediente:

  • 4-5 pastravi;
  • 500 g cartofi curatati;
  • 1 morcov;
  • 1 legatura patrunjel;
  • 1ceapa;
  • 1 legatura marar;
  • sare;
  • piper;
  • unt;

Mod de preparare:

Se curata pastravii, se spala si se pun sa fiarba in apa clocotita in care au fiert mai intai legumele.

Dupa ce au fiert, se scot pe o farfurie. In apa in care au fiert pastravii, se pun cartofii curatati sa fiarba.

Se aseaza pe o farfurie pastravii, se inconjoara cu cartofi fierti, se stropesc cu unt cald si se presara cu marar verde tocat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Bruschete cu ansoa si rosii Ingrediente: 6 felii de franzelă; 4 bucăţi de anşoa; 3 roşii; 3 căţei de usturoi; 3 frunze de […]
  • Marinata de nisetru Ingrediente: 5-6 bucati de carne de nisetru; sare; faina; 1 pahar de otet diluat; boabe de […]
  • Somon cu brocoli in vin rosu Ingrediente: 800 g file de somon; 500 ml vin roşu; 500 g brocoli; 300 g conopidă; 100 g […]
  • Scrumbii la gratar Ingrediente: 1,500kg scrumbii 1 lingura de ulei sare lamaie Mod de preparare: Se curata […]
  • Pastrav la gratar Ingrediente: 1,500kg pastravi 1 lingura de ulei sare lamaie Mod de preparare: Se curata […]

Comentarii: Pastravi rasol

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player