Pateu imitat - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Pateu imitat

Pateu imitat

Ingrediente:

  • 2 cepe mijlocii;
  • 1 lingura de untura;
  • 2 linguri de pesmet;
  • 50 g drojdie;
  • 1 pahar de lapte;
  • 2 oua rascoapte;
  • 1 praf de ienibahar;
  • piper;
  • sare;

Mod de preparare:

Se toaca ceapa foarte marunt si se rumeneste intr-o cratita cu o lingura de untura.

Se adauga pesmetul si laptele in care s-a inmuiat drojdia, sare, piper si un praf de ienibahar. Se amesteca totul bine pe foc, pana se ingroasa.

Se pregatesc dinainte ouale fierte, rascoapte. Se curata, se scot galbenusurile, se zdrobesc cu furculita si se amesteca cu compozitia de mai sus. Se aseaza pateul pe farfurie, iar imprejur se pun albusurile tocate marunt.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pateu de ficat Ingredinte: un ficat (pasare, pore, vitel aprox. 300 g); 1 ceasca de lapte (facultativ); 2 […]
  • Rosii umplute Ingrediene 12 rosii frumoase 400 g carne de vitel 50 g slanina fiarta 3 linguri de pesemet 1 […]
  • Esenta de otet aromat Ingrediente: 50 g oţet; 150 g apă; 30 g ceapă; 20 g usturoi; câteva boabe de piper […]
  • Pasta de masline Ingrediente: 300 g măsline; 100 g pâine; 200 g untdelemn; 50 g ceapă; zeamă de […]
  • Turnatei Ingrediente: 2 ouă; 60-100 g făină; sare; [ad#ad-1] Mod de preparare: Se amestecă făina şi […]

Comentarii: Pateu imitat

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player