Patrav prajit - RETETE CULINARE

Retete culinare » Peste, Preparate din carne » Patrav prajit

Patrav prajit

Ingrediente:

  • 1 kg peste;
  • ulei;
  • faina;
  • sare;
  • piper;
  • lamaie;
  • mujdei de usturoi;

Mod de preparare:

Se curata pastravii, se spala si se presara cu sare si piper apoi se ung cu zeama de lamaie si ulei. Se dau prin faina si se prajesc in tigaie, in ulei sau unt. Se servesc fie cu felii de lamaie fie cu mujdei de usturoi.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pastrav la gratar Ingrediente: 1,500 kg pastravi 1 lingura de ulei sau unt sare lamaie [ad#ad-1] Mod de […]
  • Pastrav cu smantana Ingrediente: 3 pastravi; 2 linguri de faina alba; 500 gr smantana 3 catei […]
  • Marinata de nisetru Ingrediente: 5-6 bucati de carne de nisetru; sare; faina; 1 pahar de otet diluat; boabe de […]
  • Bruschete cu ansoa si rosii Ingrediente: 6 felii de franzelă; 4 bucăţi de anşoa; 3 roşii; 3 căţei de usturoi; 3 frunze de […]
  • Scrumbii rasol Ingrediente: 1 scrumbii de 1.500kg 1 ceapa zarzavat de supa 1 paharel de otet 2 l apa 1 frunza […]

Comentarii: Patrav prajit

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player