Pere la cuptor - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Pere la cuptor

Pere la cuptor

Ingrediente:

  • 500g prere
  • 1 lingura de unt
  • 2 linguri de marmelada de caise
  • 4 linguri de macaroane sau biscuiti sfarmati, sau nuci sfarmate
  • 25 g unt proaspat

Mod de preparare:

Se curata perele, se indeparteaza  casuta cu samburi si se taie felii potrivit de subtiri. Se unge bine cu unt o forma rezistenta la foc, se pun feliile de pere, deasupra marmeladei de caise, subtiata putin cu sirop, apoi se presara 4 linguri de macaroane pisate, nuci sau biscuiti. Deasupra se pun cateva bucatele de unt proascat. Se da la cuptor o jumatate de ora. Nu se serveste prea fierbinte.

Pofta buna !

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Desert cu pere Ingrediente: gelatina cu savoare de zmeura; 2 cesti de vin alb; 1 lamaie (facem suc de […]
  • Crema de cacao cu zeamil   Ingrediente: 1 l lapte; 2 linguri de zeamil; 2 linguri rase cu cacao; 2-3 linguri de […]
  • Sarlota de banane Ingrediente: 24 de biscuiti; 4 banane; 2 cesti cu crema de cafea; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Jeleu de portocale Ingrediente: 1|2L vin alb 250 g zahar zeama si coaja de la 2 portocale mijlocii 8 foi de […]
  • Dulceata de smochine Ingrediente: 2.5 kg smochine 2 kg zahar trei linguri de suc lamaie Mod de […]

Comentarii: Pere la cuptor

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player