Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive si preparate, Mancaruri cu legume » Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana

Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana

Ingrediente:

  • 1,5 kg de cartofi;
  • 4 ouă;
  • 30 g făină;
  • 300 g brânza;
  • 100 g pesmet;
  • sare;

Mod de preparare:

Se face un pireu gros de cartofi, la care se adaugă 150 g făină, ouăle, sare şi piper. Se amestecă bine şi se formează perişoare mici cam de 20 de g care se tăvălesc prin făină şi se prăjesc. Se aşează într-o tavă cu mărar tocat printre le şi se toarnă deasupra următorul sos : se rumeneşte 50 g făină în 50 g unt şi se stinge cu supă de care sau cu zeamă în care au fiert cartofii. Se adaugă smântână. După ce sosul a fost turnat peste perişoare, se mai dă o dată totul la fiert.


Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Perisoare de cartofi cu marar si sos de smantana

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player