Pesmeti cu ceai - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Pizza si aluaturi » Pesmeti cu ceai

Pesmeti cu ceai

Ingrediente:

  • 140 g unt;
  • 70 g zahăr;
  • 2 gălbenuşuri;
  • 200 g făină;
  • vanilie.

Mod de preparare:

Se freacă untul cu zahărul vanilat, se adaugă gălbenuşurile şi făina pană se obţine o cocă moale, din care se fac pesmeţi rotunzi, tăiaţi cu paharul.

Se coc la foc iute.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pesmeti cu iaurt Ingrediente: ¼ l iaurt; 250 g zahăr; 2 linguri cu unt; ½ linguriţă cu […]
  • Pesmeti cu lamaie Ingrediente: 160 g făină; 140 g unt; 140 g zahăr vanilat; 5 galbenului răscoapte trecute prin […]
  • Pesmeti cu coniac Ingrediente: 2 ceşcuţe de cafea cu smantană; ½ linguriţă cu bicarbonat; 2 linguriţe cu zahăr […]
  • Pesmeti melci Ingrediente: 4 ouă; 4 linguri cu zahăr; 4 linguri cu unt; un praf de sare; coajă  de  […]
  • Pesmeti magda Ingrediente: 250 g făină; 150 g unt; 3 linguri cu apă caldă; coajă de lămaie; vanilie; zahăr […]

Comentarii: Pesmeti cu ceai

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player