Retete culinare » Alte preparate, Pizza si aluaturi » Pesmeti cu ceai
Pesmeti cu ceai
admin |
March 10, 2010 |
|
Ingrediente:
- 140 g unt;
- 70 g zahăr;
- 2 gălbenuşuri;
- 200 g făină;
- vanilie.
Mod de preparare:
Se freacă untul cu zahărul vanilat, se adaugă gălbenuşurile şi făina pană se obţine o cocă moale, din care se fac pesmeţi rotunzi, tăiaţi cu paharul.
Se coc la foc iute.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Pesmeti cu iaurt Ingrediente:
¼ l iaurt;
250 g zahăr;
2 linguri cu unt;
½ linguriţă cu […]
- Pesmeti cu lamaie Ingrediente:
160 g făină;
140 g unt;
140 g zahăr vanilat;
5 galbenului răscoapte trecute prin […]
- Pesmeti cu coniac Ingrediente:
2 ceşcuţe de cafea cu smantană;
½ linguriţă cu bicarbonat;
2 linguriţe cu zahăr […]
- Pesmeti melci Ingrediente:
4 ouă;
4 linguri cu zahăr;
4 linguri cu unt;
un praf de sare;
coajă de […]
- Pesmeti magda Ingrediente:
250 g făină;
150 g unt;
3 linguri cu apă caldă;
coajă de lămaie;
vanilie;
zahăr […]