Pesmeti cu Migdale II - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Pesmeti cu Migdale II

Pesmeti cu Migdale II

Ingrediente:

  • 250 g unt;
  • 125 g zahar;
  • 3 galbenusuri;
  • 350 g faina;
  • migdale

Mod de preparare:

Se freaca untul spuma,apoi zaharul si galbenusul.Se amesteca cu faina si se face un aluat potrivit de tare.Se formeaza un sul gros si se taie felii cat un deget.Din acestea se fac turtite care se trec prin albus batut,prin zahar tos si migdale sfarmate.

La fiecare se face o adancitura apasand cu degetul mijlociu,se pun pe tava presata cu faina si la foc potrivit.

In fiecare adancitura se pune o boaba de dulceata.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pesmeti Economici II Ingrediente: 2-3 linguri cu unt topit; 2-3 linguri cu zahar;  un ou; faina; coaja rasa de […]
  • Pesmeti de Karlsbad Ingrediente: 250 g faina; 150 g unt; 80 g zahar; 4 galbenusuri rascoapte date prin sita; 2 […]
  • Pesmeti pentru Ceai Ingrediente: 140 g unt; 70 g zahar; 2 galbenusuri; 200 g […]
  • Pesmeti carti de joc Ingrediente: 4-5 linguri cu făină plus cat se cere; 140 g unt; 1 ou; 140 g zahăr; 3 linguri cu […]
  • Pesmeti melci Ingrediente: 4 ouă; 4 linguri cu zahăr; 4 linguri cu unt; un praf de sare; coajă  de  […]

Comentarii: Pesmeti cu Migdale II

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player