Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Pesmeti pentru Ceai
Pesmeti pentru Ceai
Marian |
June 5, 2011 |
|
Ingrediente:
- 140 g unt;
- 70 g zahar;
- 2 galbenusuri;
- 200 g faina;
- vanilie;
Mod de preparare:
Se freaca untul cu zaharul vanilat, se adauga galbenusurile si faina pana se obtine o coca moale, din care se face pesmeti rotunzi, taiati cu paharul.Se coc la foc iute.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Pesmeti cu coniac Ingrediente:
2 ceşcuţe de cafea cu smantană;
½ linguriţă cu bicarbonat;
2 linguriţe cu zahăr […]
- Pesmeti melci Ingrediente:
4 ouă;
4 linguri cu zahăr;
4 linguri cu unt;
un praf de sare;
coajă de […]
- Pesmeti magda Ingrediente:
250 g făină;
150 g unt;
3 linguri cu apă caldă;
coajă de lămaie;
vanilie;
zahăr […]
- Pesmeti carti de joc Ingrediente:
4-5 linguri cu făină plus cat se cere;
140 g unt;
1 ou;
140 g zahăr;
3 linguri cu […]
- Pesmeti economici Ingrediente:
1 ou;
3 linguri cu zahăr pudră;
1 păhărel cu rom;
2 linguri cu unt proaspăt;
1 […]