“Petits Beurres” - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » “Petits Beurres”

“Petits Beurres”

Ingrediente:

  • 250 g faina;
  • 150 g unt;
  • 150 g zahar pudra;
  • 1/2 dl apa;

 

Mod de preparare:

Se topeste untul si se adauga apa calda,apoi zaharul si faina.

Se framanta si se formeaza mici rulouri in forma  de melci  care se coc in tava unsa.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema de lamaie II Ingrediente: 2 ouă; 50 de g zahăr pudră; 1/2 lămâi; 1 dl vin alb; 2 1/2 foi de […]
  • Glazura pe baza de alcool Ingrediente: 125 g zahăr pudră; 1/2 dl apă; un păhărel cu rom sau […]
  • Glazura de ciocolata cu unt Ingrediente: 100 g cacao; 150 g zahăr; 1 dl lapte; unt cât cuprinde; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Spuma Glasata Moca Ingrediente: 3 dl cafea cu lapte; 80 g zahăr; 3 gălbenuşuri; 500 g frişca; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Crema de fragi Ingrediente: 500 g fragi; 2 linguri de zahar pudra; 3/8 l vin alb; 2 linguri de zahar; 6 foi de […]

Comentarii: “Petits Beurres”

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player