Piept de pui cu garnitura de ardei copt - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Piept de pui cu garnitura de ardei copt

Piept de pui cu garnitura de ardei copt

Ingrediente:

  • 1kg ardei capia rosu;
  • 2 bucati piept de pui;
  • 100g sunculita afumata;
  • 100g carne tocata;
  • ulei;
  • 1l supa;
  • sare,piper;
  • otet;
  • rozmarin;

Mod de preparare:

Speli ardeii, ii usuci, pe doi ii pastrezi, iar pe ceilalti ii pui la copt pe o tablie, pe aragaz. Desfaci carnea de pui si o bati cu ciocanul de snitele. Cureti ardeii pastrati, ii tai fasii, apoi tai marunt sunculita afumata si o amesteci cu carnea tocata,sare si piper dupa gust. Pe fiecare bucata de carne de pui asezi o parte din carnea tocata, cateva fasii de ardei, rulezi si prinzi cu ata curata.

Asezi rulourile intr-o tava cu ulei, presari sare,piper si rozmarin, torni supa si 1l de apa si dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute. Dupa ce s-au copt ardeii, ii presari cu sare, il lasi putin sa se raceasca, apoi ii cureti, ii tai fasii si-i amesteci cu ulei, otet, sare si piper dupa gust.

Cand ruladele s-au copt, le lasi sa se raceasca, apoi le desfaci atele, le tai felii si le asezi pe un platou cu garnitura de ardei copti.

Va recomandam si urmatoarele retete

Comentarii: Piept de pui cu garnitura de ardei copt

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player