Ingrediente:
- 1kg ardei capia rosu;
- 2 bucati piept de pui;
- 100g sunculita afumata;
- 100g carne tocata;
- ulei;
- 1l supa;
- sare,piper;
- otet;
- rozmarin;
Mod de preparare:
Speli ardeii, ii usuci, pe doi ii pastrezi, iar pe ceilalti ii pui la copt pe o tablie, pe aragaz. Desfaci carnea de pui si o bati cu ciocanul de snitele. Cureti ardeii pastrati, ii tai fasii, apoi tai marunt sunculita afumata si o amesteci cu carnea tocata,sare si piper dupa gust. Pe fiecare bucata de carne de pui asezi o parte din carnea tocata, cateva fasii de ardei, rulezi si prinzi cu ata curata.
Asezi rulourile intr-o tava cu ulei, presari sare,piper si rozmarin, torni supa si 1l de apa si dai totul la cuptor pentru 35-40 de minute. Dupa ce s-au copt ardeii, ii presari cu sare, il lasi putin sa se raceasca, apoi ii cureti, ii tai fasii si-i amesteci cu ulei, otet, sare si piper dupa gust.
Cand ruladele s-au copt, le lasi sa se raceasca, apoi le desfaci atele, le tai felii si le asezi pe un platou cu garnitura de ardei copti.