Piept de pui invelit in piure de cartofi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Preparate din carne » Piept de pui invelit in piure de cartofi

Piept de pui invelit in piure de cartofi

Ingrediente:

  • 8 pulpe de pui;
  • 6-7 cartofi noi;
  • 1 ou;
  • 1 lingurita cimbru;
  • 1 lingurita marar;
  • sare;
  • piper;
  • 1 pachet margarina;

Mod de preparare:

Speli pulpele, le indepartezi pielea si pui la fiert in apa cu sare.

Cureti apoi 6 cartofi si-i fierbi in apa cu sare, iar cand sunt gata ii pasezi.

Razi peste ei cartoful ramas si curatat, pui oul batut, mararul tocat, sare, piper si cimbru, dai prin acest amestec carnea fiarta, apoi imbraci fiecare bucata de carne in compozitia de cartofi si il prajesti pe toate partile in margarina bine incinsa.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Piept de pui cu garnitura de ardei copt Ingrediente: 1kg ardei capia rosu; 2 bucati piept de pui; 100g sunculita afumata; 100g carne […]
  • Ciulama de pui Ingrediente: 4 copane de pui 2 morcovi 1 ceapa 1/2 telina mica 2 linguri faina frunze […]
  • Snitel de pui cu susan Ingrediente: 4 fileuri din piept de pui; 4 linguri faina; 2 oua; 4 linguri cu […]
  • Piept de pui mediteranean Ingrediente: 2 bucati piept de pui; 1 ceapa; 2 catei de usturoi; 1 ardei rosu; 4 linguri ulei de […]
  • Papricas de pui Ingrediente 2 pui mijlocii 2 cepe 1 lingura de untura 1 lingura de faina 1lingurita de boia […]

Comentarii: Piept de pui invelit in piure de cartofi

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player