Pilaf de Hribi - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Pilaf de Hribi

Pilaf de Hribi

Ingrediente

  • 200g hribi(manatarci)
  • 4 cepe
  • 1 lingurita de faina
  • 1 lingura de bulion
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Hribii ii inmuiem cu o seara inainte.

Prajim in ulei 2 cepe maruntite.Adaugam orezul curatat si spalat.

Cand se ingalbenesc le asezam intr-o cratita impreuna cu hribii fierti si taiati felii.

Turnam 3 cesti de apa in care au fost fierti hribii, dupa ce a fost limpezita.

Adaugam sare, piper si o lingura de bulion.

Se tine la cuptor pana ce orezul este fiert.

Se serveste rece.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pilaf de ciuperci Ingrediente: 400 g ciuperci; 1 pahar mic cu ulei; 150 g orez; 1 ceapa; sare; piper; 2-3 […]
  • Orez picant Ingrediente: o cană orez cu bobul lung; un ardei gras roşu; un ardei iute; o ceapă; 4 bucăţele […]
  • Pilaf dobrogean Ingrediente: 200 g orez; 3 cesti cu apa; 4 rosii; 2 cepe; 5 ardei grasi; 1 legatura patrunjel […]
  • Pilaf de dovlecei Ingrediente: un kg dovlecei; 100 g ceapă; 350 g orez; 100 g ulei; 60 g unt; o legătură […]
  • Pilaf de dovlecei Ingrediente: 4-5 dovlecei potrivit de mari; 1-2 linguri unt sau untura; 1 ceasca de orez; 1 pahar […]

Comentarii: Pilaf de Hribi

Copyright © 2010 - 2021 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player