Pilaf rosu cu hrean - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Pilaf rosu cu hrean

Pilaf rosu cu hrean

Ingrediente:

  • 400 g orez;
  • 400 g sfeclă roşie fiartă;
  • 4 căţei de usturoi;
  • 4 fire de ceapă verde;
  • 4 linguri mărar verde tocat;
  • 4 linguri hrean proaspăt ras;
  • 40 g nuci zdrobite;
  • 40 g migdale zdrobite;
  • 1,4 l supă de legume;
  • 4 linguri ulei;
  • sare;
  • piper;

Mod de preparare:

Într-un vas cu suprafaţa mare şi fundul gros se pune uleiul şi se căleşte 3 minute usturoiul şi ceapă, în prealabil tocate mărunt.

Se adaugă orezul ales, spălat şi se căleşte 1-2 minute împreună cu ceapa, amestecând continuu.

Se adaugă apoi , polonic cu polonic supa de legume călduţă, amestecând continuu, până se absoarbe toată şi orezul este fiert.

Acum se adaugă sfecla roşie, rasă de răzătoare cu ochiuri mici, hreanul,nucile şi migdalele zdrobite şi mărarul verde tocat. Preparatul se condimentează cu sare, piper şi se mai lasă pe foc domol 1-2 minute, apoi se serveşte.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pilaf de dovlecei Ingrediente: un kg dovlecei; 100 g ceapă; 350 g orez; 100 g ulei; 60 g unt; o legătură […]
  • Pilaf de dovlecei Ingrediente: 4-5 dovlecei potrivit de mari; 1-2 linguri unt sau untura; 1 ceasca de orez; 1 pahar […]
  • Pilaf de praz Ingrediente: 5 fire de praz; 1 ceasca de orez; 1/2 pahar mare cu ulei; 1-2 linguri bulion; 1 […]
  • Pilaf de praz Ingrediente: 800 g praz; 150 g orez; 60 untură; 200 g roşii; sare; piper; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Pilaf verde Ingrediente: 200 g orez; 400 g spanac; 4 fire de ceapa verde; 2 fire de usturoi verde; 2 linguri […]

Comentarii: Pilaf rosu cu hrean

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player