Pireu de spanac - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Aperitive si preparate » Pireu de spanac

Pireu de spanac

Ingrediente:

  • 1,500 kg spanac
  • 1 lingura de unt
  • 1/2 lingura de faina
  • 1 ceasca de zeama de carne sau lapte
  • sare

Mod de preparare:

Se alege, se spala si se fierbe spanacul. Se scurge, se toaca fin pe un fund de lemn sau se da prin masina. Se pune spanacul in cratita cu o lingura de unt si se presara faina. Cand aceasta este bine amestecata, se toarna o ceasca de apa in care a fiert spanacul( sau o ceasca de lapte, ori zeama de carne). Se tine pe masina amestecand mereu, pana ce spanacul a fiert si este destul de legat.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pireu de cartofi pentru garnituri Ingrediente: 500g cartofi 1 lingura unt 2 oua sare [ad#ad-1] Mod de preparare: Se curata […]
  • Spanac ardelenesc Ingrediente: 1 kg spanac; 1 lingura untura; 2 linguri faina; 1 ceasca de lapte; 2-3 cafei de […]
  • Mancare de spanac Ingrediente: mancare de spanac; spanac 2kg; sos de la friptura 250ml; supa de carne 250ml; ceapa […]
  • Friganele de mamaliga Ingrediente: 400g malai 1 1|4 l lapte indoit cu apa 3 linguri de branza 25 g unt […]
  • Crochete de cartofi Ingrediente: 500g cartofi 2 galbenusuri 2 linguri de faina sare 1 ou 1 lingura de pesmet 2 […]

Comentarii: Pireu de spanac

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player