Pirjoale de cartofi cu branza - RETETE CULINARE

Retete culinare » Aperitive, Aperitive si preparate » Pirjoale de cartofi cu branza

Pirjoale de cartofi cu branza

Ingrediente:

  • un kg de cartofi;
  • 4 ouă;
  • 30 g făină;
  • 300 g brânza;
  • un g pesmet;
  • sare;

Mod de preparare:

Se face un pireu gros din cartofi, la care se adaugă 2 gălbenuşuri sau 2 ouă întregi şi brânza rasă. Se amestecă totul şi se fac pârjoale care se dau prin făină, ou bătut şi pesmet. Se prăjesc în untdelemn pe ambele părţi.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Cartofi cu branza de oi sau telemea Ingrediente: 800 g cartofi; 1 ceasca smantana; 100 g unt; margarina sau untura; 150-200 g branza […]
  • Budinca de cartofi cu branza Ingrediente: 800 g cartofi; 2 ouă; 100 g smântână; 50 g unt; 300 g […]
  • Vinete la cuptor Ingrediente: 4 vinete; un kg roşii; 100 g caşcaval; 200 g untură; 50 g […]
  • Miel pane Ingrediente: 1,5 kg carne de miel; 2 oua; 1 lingura de faina; 2 linguri de   pesmet; 3 […]
  • Pasta de masline cu susan Ingrediente: 250 g măsline fără sâmburi; 2 linguri ulei de măsline extravirgin; 100 g […]

Comentarii: Pirjoale de cartofi cu branza

Copyright © 2010 - 2016 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Posts · Comments
Get Adobe Flash player