Piscoturi sampanie - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte preparate, Pizza si aluaturi » Piscoturi sampanie

Piscoturi sampanie

Ingrediente:

  • 4 ouă;
  • 300 g zahăr;
  • 100 g ulei;
  • 1 ½ lingură cu amoniac;
  • 500 g făină;
  • vanilie.

Mod de preparare:

Ouăle întregi se bat 20 minute cu zahărul, se adaugă uleiul şi amoniacul, apoi făina.

Se frămîntă bine cu mana şi se lasă la odihnit 30 minute.

Se întinde o foaie, se taie pişcoturi cu forme speciale, se pun într-o tavă unsă, se coc la foc potrivit, se scot calde.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Piscoturi pentru sampanie Ingrediente: 1 ou; 4 linguri cu zahăr; 50 g unt; 10 g amoniac; făină cat […]
  • Piscoturi din iaurt Ingrediente: 1 pahar mare cu iaurt; 2 linguri cu ulei; 1 lingură cu zahăr pudră; 1 […]
  • Cocktail de sampanie Ingrediente: 1 pahar cu sampanie; 2 galbenusuri; 2 lingurite de zahar pudra; 10 ml lichior de […]
  • Tigle Ingrediente: 200 g alune; migdale sau nuci  tăiate fin; 250 g zahăr; 75 g făină; 25 g […]
  • Pesmeti cu lamaie Ingrediente: 160 g făină; 140 g unt; 140 g zahăr vanilat; 5 galbenului răscoapte trecute prin […]

Comentarii: Piscoturi sampanie

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player