Ingrediente:
- faina;
- apa;
- parizer (sau orice alt mezel);
- ardei;
- sare;
- ulei;
- branza (si/sau cascaval);
- ketchup.
Mod de preparare:
Incepem prin a face un aluat (la fel ca si cel pentru clatite, dar putin mai gros), cand e gata, adaugam parizerul, putina sare, branza taiata cubulete sau cum doriti si ardeiul la fel, taiat. In continuare luam o tigaie, adaugam uleiul (de aproximativ un deget) si-o punem pe aragaz. Cand s-a incins, adaugam compozitia (nu toata, ci doar pentru o portie) si o prajim dupa preferinte. Aveti grija, pe dinafara poate parea prajita, dar uneori pe dinauntru nu. Cand este gata, adaugam ketchup-ul si orice altceva doriti d-voastra (usturoi, ceapa, etc). Pofta buna!
Este un aluat foarte rapid, am incercat pizza aceasta si iese foarte buna
Ma bucur s-aud asta 😀