Pizza casei - RETETE CULINARE

Retete culinare » Pizza, Pizza si aluaturi » Pizza casei

Pizza casei

Ingrediente:

 

  • faina;
  • apa;
  • parizer (sau orice alt mezel);
  • ardei;
  • sare;
  • ulei;
  • branza (si/sau cascaval);
  • ketchup.

 


Mod de preparare:

Incepem prin a face un aluat (la fel ca si cel pentru clatite, dar putin mai gros), cand e gata, adaugam parizerul, putina sare, branza taiata cubulete sau cum doriti si ardeiul la fel, taiat. In continuare luam o tigaie, adaugam uleiul (de aproximativ un deget) si-o punem pe aragaz. Cand s-a incins, adaugam compozitia (nu toata, ci doar pentru o portie) si o prajim dupa preferinte. Aveti grija, pe dinafara poate parea prajita, dar uneori pe dinauntru nu. Cand este gata, adaugam ketchup-ul si orice altceva doriti d-voastra (usturoi, ceapa, etc). Pofta buna!

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Pizza cu cascaval Ingrediente: 200 g de cascaval; 100 g de ciuperci; 100 g de salam; 50 g de ketckup; o jumatate […]
  • Pasca cu smantana Ingrediente: 400 g aluat de cozonac (pentru o pasca mijlocie); unt pentru uns tava; Umplutura: […]
  • Pesmeti carti de joc Ingrediente: 4-5 linguri cu făină plus cat se cere; 140 g unt; 1 ou; 140 g zahăr; 3 linguri cu […]
  • Alivanca  Ingrediente: 400 g brânză de vacă; 4 ouă; 4 linguri mălai; 2 linguri făină; 2 […]
  • Friganele din aluat  Ingrediente: 1 ou; 3 linguri făină; 1/2 ceaşcă lapte; sare; 2 linguri […]

2 Comments

  1. Claudia says:

    Este un aluat foarte rapid, am incercat pizza aceasta si iese foarte buna

  2. Bogdan says:

    Ma bucur s-aud asta 😀

Comentarii: Pizza casei

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player