Placinta cu branza de vaci - RETETE CULINARE

Retete culinare » Pizza si aluaturi, Placinte » Placinta cu branza de vaci

Placinta cu branza de vaci

Ingrediente:

  • 250 g de margarina;
  • 400 g de faina;
  • 1 ceasca de apa;
  • ½ kg de branza de vaci;
  • 3 oua;
  • 5 linguri de zahar;
  • 50 g de stafide;
  • zahar pudra;

Mod de preparare:

Se face o cocă din făină, margarina şi apă, se întind două foi de mărimea unei tăvi mai mici decat cea de la aragaz şi se umplu cu o pastă preparată din branză de vaci frecată cu ouăle, zahărul şi stafidele.

Se taie crudă în tavă, apoi se coace la foc potrivit şi se pudrează caldă din abundenţă.

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Poale in brau  Ingrediente: 500 g făină; 10 g drojdie (o bucăţică mare cât o nucă); 2 ouă; 1 lingură […]
  • Placintele cu marmelada Ingrediente: 1 pahar de faina; 3 linguri de unt; 3-4 linguri de apa; 1 lingura de rom; 1 lingura […]
  • Placinta cu mere Ingrediente: 600 g de faina; 8 linguri cu apa; 1 ½ pachet de margarina; sare; 1 kg de […]
  • Placinta cu branza Ingrediente: 8 linguri cu faina; 2 galbenusuri; unt; putina apa calda; ½ kg de branza de […]
  • Foi de placinta Ingrediente: 500 g faina; 3 linguri ulei; 1 ceasca cu apa calda; 1 ligurita cu sare […]

Comentarii: Placinta cu branza de vaci

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player