Ingrediente:
- 500 g ciuperci;
- o ceapă;
- o lingură amidon;
- o legătură de verdeaţă;
- o ceaşcă suc de roşii;
- 1/2 pachet de foi de plăcintă;
- 2 linguri de ulei;
- sare;
- piper;
Mod de preparare:
Vasul de frigere se pune pe foc mic.
Ceapa se curăţă, se spală, se toacă şi se pune în vas.
Ciupercile se curăţă, se spală, se taie fin şi se adaugă peste ceapă. Peste amestec se adaugă uleiul şi se lasă la înăbuşit 3 minute.
Se opreşte focul şi se mai lasă vasul acoperit 5 minute, după care se ia capacul şi se adaugă amidonul, verdeaţa, sarea şi piperul.
Foile de plăcintă se împart în 2 şi se ung cu ulei. Se fac rulouri din 3 foi puse una peste alta, peste care se adaugă câte jumătate din compoziţia de ciuperci.
Rulourile se pun în vasul în care s-a făcut compoziţia după care se aşează pe foc şi se lasă până când termocontrolul indică temperatura de coacere.
Se întorc rulourile în vas cu ajutorul capacului şi se lasă încă 10 minute la copt. Se adaugă sucul de roşii, se pune capacul, se opreşte focul şi se mai lasă 10 minute, după care se poate servi.
Suna bine. Acum trebuie sa gasesc o persoana de sex feminin pe care sa o pun sa faca asa ceva…