Portocale cu frisca - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Portocale cu frisca

Portocale cu frisca

Ingrediente:

  • 6 portocale;
  • 300 g frişca;
  • fructe glasate sau dulceaţă;
  • lichior de portocale sau coniac.

Mod de preparare:

Se taie „capacul" fiecărei portocale.

Se scoate miezul cu o linguriţă, se amestecă cu o parte din frişca, cu bucăţi de fructe glasate sau dulceaţă şi lichior sau coniac.

Se umplu din nou portocalele.

Se ornează cu fructe „capacul" portocalei.

 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Mere cu jeleu de fructe Ingrediente: mere; jeleu de fructe; unt; zahăr; apă. [ad#ad-1] Mod de preparare: Se scobesc […]
  • Cocktail de portocale Ingrediente: 20 ml sirop portocale; 100 ml vin rosu; 1 felie de portocala; [ad#ad-1] Mod de […]
  • Prajitura cu fructe de sezon Ingrediente: 300 g făină; 250 g zahăr pudră; 120 g unt sau margarina; 150 g smantană; coaja şi […]
  • Prajitura cu fructe Ingrediente: 4 ouă; 300 g zahăr pudră; 8 linguri de ulei; 350 g făină; 1praf de copt; 50 ml […]
  • Desert cu pere Ingrediente: gelatina cu savoare de zmeura; 2 cesti de vin alb; 1 lamaie (facem suc de […]

1 Comment

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Restaurant Bacau, LaCratita. LaCratita said: Reteta culinara: Portocale cu frisca http://www.la-cratita.ro/portocale-cu-frisca/ […]

Comentarii: Portocale cu frisca

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player