Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Portocale cu iaurt
Portocale cu iaurt
admin |
March 20, 2010 |
|
Ingrediente:
- 1 portocală;
- 2 borcane cu iaurt;
- 4 linguri cu zahăr pudră;
- rom.
Mod de preparare:
Se amestecă iaurtul cu zahărul, apoi cu portocala tăiata in bucăţele.
Se stropeşte cu rom.
Va recomandam si urmatoarele retete
- Crema Napolitana
Ingrediente:
250 g fragi;
250 g zmeura;
100 ml apa;
250 g zahar;
o foaie de […]
- Mochete de migdale Ingrediente:
300 g cacao;
2 linguri de cafea foarte tare;
250 g zahăr;
150 g migdale;
4 linguri […]
- Inghetata de Piersici Ingrediente:
250 g piure de piersici;
200 g zahăr;
1/2 lămâi(zeamă);
250 g […]
- Nuga Ingrediente:
6 albuşuri;
350 g miere;
350 g zahăr;
zeama de la 1/2 lămâie;
1 pachet […]
- Budinca de varza cu carnat si mamaliguta Ingrediente:
-1 varza dulce
-400 g carnati-2 linguri bulion
-3 oua
-1 lingura unt sau untura
-2 […]