Portocale cu iaurt - RETETE CULINARE

Retete culinare » Alte prajituri, Desert » Portocale cu iaurt

Portocale cu iaurt

Ingrediente:

  • 1 portocală;
  • 2 borcane cu iaurt;
  • 4 linguri cu zahăr pudră;
  • rom.

Mod de preparare:

Se amestecă iaurtul cu zahărul, apoi cu portocala tăiata in bucăţele.

Se stropeşte cu rom.
 

Va recomandam si urmatoarele retete

  • Crema Napolitana   Ingrediente: 250 g fragi; 250 g zmeura; 100 ml apa; 250 g zahar; o foaie de […]
  • Mochete de migdale Ingrediente: 300 g cacao; 2 linguri de cafea foarte tare; 250 g zahăr; 150 g migdale; 4 linguri […]
  • Inghetata de Piersici Ingrediente: 250 g piure de piersici; 200 g zahăr; 1/2 lămâi(zeamă); 250 g […]
  • Nuga Ingrediente: 6 albuşuri; 350 g miere; 350 g zahăr; zeama de la 1/2 lămâie; 1 pachet […]
  • Budinca de varza cu carnat si mamaliguta Ingrediente: -1 varza dulce -400 g carnati-2 linguri bulion -3 oua -1 lingura unt sau untura -2 […]

Comentarii: Portocale cu iaurt

Copyright © 2010 - 2020 · RETETE CULINARE · All Rights Reserved · Termeni si conditii · Politica de utilizare cookie-uri · Posts · Comments
Get Adobe Flash player